Arama
Arama Sonuçları
WhatsApp aramalarına dikkat! Paranızdan olmayın
Son zamanlarda birçok WhatsApp kullanıcısının karşılaştığı farklı ülke numaralarından gelen aramalara ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Burhan Pektaş, bu aramaların çeşitli dolandırıcılık ve kötü niyetli faaliyetlerle ilişkilendirildiği konusunda somut deliller bulunduğunu söyledi.
‘Hayallerimize pranga vurulmak isteniyor’
CHP Kadın Kolları Genel Merkezi öncülüğünde, 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenlendi.
Google'ın doodle'ı merak konusu oldu!
Herkesin sıklıkla kullandığı arama motoru, halka açtığı doodle ile merak konusu oldu. Peki Anne Frank kimdir ? detaylar ve merak edilenler haberimizde...
Google, İnebolulu Aydemir'i unutmadı
Özel günlerde doodle hazırlayan Dünya'nın en çok kullanılan arama motoru Google, 1 Şubat'ta İnebolu'da doğan ilk kadın veteriner Sabire Aydemir'i unutmadı. Sabire Aydemir'in görselinin yer aldığı tasarım ana sayfaya taşındı.
Huawei Mobil Servisleri ile ilgili son duruma dair rakamlar ve detaylar
Huawei, yıllık geliştirici konferansı HDC.Europe etkinliğini Web Summit 21 kapsamında gerçekleştirdi. Şirketin belirttiğine göre, 300’den fazla geliştirici ve iş liderinin bir araya geldiği toplantıda Huawei Mobil Servisleri’ndeki (HMS) son gelişmeler, heyecan verici hizmet güncellemeleri ve sektördeki ilerlemeyi destekleyen yapısı konuşuldu.
Almak da kiralamak da artık daha pahalı!
FLATFY KASTAMONU'NUN GAYRİMENKUL İSTATİSTİKLERİNİ PAYLAŞTI